Tri-PT Studio - Dé triathlon en personal training studio in Voorschoten | Tri-PT Studio

Tri-PT Studio - Dé triathlon en personal training studio in Voorschoten

Tri PT studio

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri-PT Studio is dé plek voor triatleten en sporters uit Voorschoten en omgeving die hun sportieve prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Maak gebruik van één op één coaching van gecertificierde ervaringsdeskundigen of kies voor lessen in groepsverband.

Personal trainers Tri-PT Studio

Tri PT studio

Dé triatlonstudio

Uniek in de omgeving is de endless pool. Speciaal voor triatlonliefhebbers is het hier mogelijk om je zwemtechniek te optimaliseren. Naast het zwemaspect worden ook de andere disciplines van de triatlon uitgebreid behandeld.

Personal training

Niet alleen triatleten zijn welkom bij Tri-PT Studio. De focus ligt naast duursport ook op personal training. Bij deze trainingsessies is het mogelijk om één op één of juist met meerdere personen tegelijk specifieke doelen te behalen of nieuwe skills te leren.

Tri PT studio
Endless pool

Endless pool

De endless pool maakt het mogelijk om zwemmen in open water te ervaren, terwijl je optimaal gecoacht kan worden. Er zijn geen keerpunten of bochten in de endless pool, waardoor optimaal aan de zwemtechniek gewerkt kan worden.

WattCycling

Tri-PT Studio beschikt over de Wattbike om sporters te helpen door met WattCycling fiets technisch een hoger niveau te behalen. Verbeter je fietstechniek met WattCycling

WattCycling

Mobility training

Mobility training wordt gebruikt om de bewegingsvrijheid te vergoten. Dit doe je door de flexibiliteit, stabiliteit en kracht in je gewrichten en spieren te ontwikkelen.  Lees meer over mobility training.

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet, maar effectieve een 10-daagse trainingsmethode.

Sportvasten
Sportvasten

Tri-PT Studio in Voorschoten

Bij het selecteren van een locatie voor Tri-PT Studio is de bereikbaarheid een doorslaggevende factor geweest. De studio is gelegen naast Station Voorschoten, waardoor deze eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken is. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein naast Tri-PT Studio. Vanaf Wassenaar, Leiden, Leidschendam, Den Haag en omgeving is de studio gemakkelijk te bereiken.

Contact

Wil je graag contact opnemen met Tri-PT Studio? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@tri-ptstudio.nl, WhatsApp, bel naar 06 – 181 44 296 of vul onderstaand contactformulier in voor vragen, contact of meer informatie.

    Neem vandaag nog contact op!

    Stel geheel vrijblijvend je vraag of vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan!