Trainingen | Tri-PT Studio

IK HELP JE GRAAG JOUW DOEL TE BEHALEN

Personal training

Tri PT studio

Personal Training is 1 op 1 mogelijk of met meerdere personen tegelijk (max. 4). De
trainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Denk hierbij aan: bij u thuis, buitentraining, zwembad en natuurlijk bij Tri-PT Studio. De studio beschikt over meerdere personal trainers, elk met een eigen specialisatie. Vraag vrijblijvend meer informatie over de trainers en de mogelijkheden voor personal training.

Personal Training bij Tri-PT Studio in Voorschoten

Personal training met keuze uit gespecialiseerde en gecertificeerde personal trainers? Bij Tri-PT Studio in Voorschoten kan het. De studio beschikt over een groot aantal attributen zodat een ruim aanbod personal trainingen gegeven kan worden.

Verder is de studio goed bereikbaar. Tegenover station Voorschoten, aan de rand van Voorschoten dus ook eenvoudig met de auto te bereiken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor de deur. Outdoor trainingen zijn ook goed mogelijk. Lopend en fietsend ben je als atleet zo in de natuur, voor zwemtrainingen is er een endless pool en is natuurgebied de Vlietland dichtbij.

Ervaren hoe een personal training sessie bij Tri-PT Studio je verder kan helpen? Dit kan door een gratis proefsessie aan te vragen! Klik op de button om direct een mail te sturen of bezoek de contactpagina.

Personal Training in Voorschoten

Voordat we aan de slag gaan met Uw doelen/doelstelling heeft u een intake gesprek. Hierin gaan we Uw doelen bepalen en bespreken we eventuele beperkingen (denk hierbij bijvoorbeeld aan blessures). Aan de hand van Uw doelen/doelstelling stellen wij dan een plan op waar we mee aan de slag gaan. Door middel van tussentijdse metingen en vorderingen gaan we het plan op weg naar Uw doel aanpassen waar nodig.

Momenteel hebben we een team van gekwalificeerde personal trainers, die klaar staan om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Lees meer over onze personal trainers op Gijs van Brink’s, Jim Springer’s of Paul van Brink’s persoonlijke pagina’s

TARIEVEN

Elk jaar worden de prijzen aangepast met de inflatiecorrectie.

PERSONAL FITNESS TRAINING  
1 op 1 sessie (50-60 min.)€ 65,-Individuele sessie
Duo sessie (50-60 min.)€ 80,-per sessie
1 op max. 4 pers. small group PT (50-60 min.)€ 100,-per sessie

De training vindt plaats tijdens een, in overleg met de personal trainer, door u gekozen tijdstip.

Voor bovenstaande tarieven geldt bij aanschaf van 12 sessies de 13de sessie gratis.

FITNESS TRAINING SMALL GROUP TRAINING  
Small Group training€ 15,- p/pMinimaal 4 en maximaal 6 personen

De training vindt plaats op een vast tijdstip

 • Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren.
 • Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren wordt 100% van het standaarduurtarief in rekening gebracht.
 • Annuleren kan telefonisch(bellen, WhatsApp of sms) of per e-mail.

Ervaren hoe een personal training sessie bij Tri-PT Studio je verder kan helpen? Dit kan door een gratis proefsessie aan te vragen! Klik op de button om direct een mail te sturen of bezoek de contactpagina.

WattCycling

WattCycling

Tri-PT Studio beschikt over de Wattbike om sporters te helpen door met Wattcycling fiets technisch een hoger niveau te behalen. Tijdens deze trainingssessies wordt de Wattbike aangepast op jouw hartslag en vermogen. Hierdoor zijn atleten in staat om fietsconditie en traptechniek te verbeteren.

Wat is WattCycling?

Door op je eigen niveau te trainen en je resultaten te monitoren kan een specialist van Tri-PT Studio je het advies geven dat je nodig hebt om sneller, beter en efficiënter te fietsen. De Wattbike is geschikt voor iedereen, van beginner tot professioneel triatleet. Iedereen is in staat om op zijn eigen vermogen en hartslag te trainen.

Het bijzondere aan trainen met een Wattbike is de hoeveelheid data die vrijkomt. Prestaties worden opgeslagen en geanalyseerd, waardoor de trainer kan zien waar verbeterpunten liggen. Deze data is ook beschikbaar om op je smartphone op te slaan en zelf te gebruiken.

De Wattbike is ‘s werelds eerste indoorfiets die aanvoelt als rijden op een echte fiets, die wetenschappelijk nauwkeurige trainingsgegevens levert en in combinatie met de gratis baanbrekende software, een ongelooflijke analyse-tool wordt voor zowel topsporters als thuisgebruikers.

De Wattbike werd in 2008 gelanceerd en werd door het Engelse Instituut voor Sport ondertekend als nauwkeurig en wordt nu goedgekeurd door het UCI World Cycling Centre en England Rugby. De Wattbike is ook volledig geïntegreerd in het talentidentificatieprogramma van het UCI World Cycling Centre.

Beginnen met WattCycling?

Tri-PT Studio maakt het voor iedereen mogelijk om met een Wattbike te trainen. De studio is gelegen in Voorschoten, vlakbij het station. Hierdoor is Tri-PT Studio ook uit de omgeving goed bereikbaar, Wassenaar, Leiden en Den Haag bijvoorbeeld.

Beginnen met Wattcycling? Bekijk hieronder de verschillende tarieven en plan gelijk een afspraak in met een specialist van Tri-PT Studio!

Tarieven

Neem direct contact op met Tri-PT Studio om de actuele tarieven op te vragen. Wij zijn aangesloten bij: WattCycling.nl

WattCycling

Endless Pool

Endless Pool Tri PT Studio

De endless pool maakt het mogelijk om zwemmen in open water te ervaren, terwijl je optimaal gecoacht kan worden. Er zijn geen keerpunten of bochten in de endless pool, waardoor optimaal aan de zwemtechniek gewerkt kan worden. Het zwembad is breder en langer dan de gemiddelde lichaamslengte, waardoor atleten alle ruimte hebben om te zwemmen.

 

Hoe werkt de endless pool?

De endless pool maakt het mogelijk om lange afstanden af te leggen in een zwembad van enkele meters lang. Hoe? Door de regelbare waterstroom van de endless pool is het mogelijk om zelf de zwemsnelheid naar eigen voorkeur aan te passen. De trainer houdt de zwemmer en nog belangrijker, de zwemtechniek, goed in de gaten. Zo kan bepaald worden waar de zwemmer techniek aan moet passen om betere resultaten te behalen.

Verbeter je zwemtechniek

Onze endless pool wordt gebruikt om de zwemtechniek of onze atleten aan te passen. De feedback van onze coaches in combinatie met videobeelden bieden de extra inzichten die nodig zijn om de  zwemslagen te verbeteren.

Voor wie is de endless pool?

Speciaal voor triatleten en zwemliefhebbers die hun techniek willen finetunen heeft Tri-PT Studio een endless pool. Niet alleen triatleten profiteren van zwemcoaching in de endless pool. Zwemmers van alle niveaus hebben baat bij deze training.

 

De trainingen zijn altijd 1 op 1 en worden ondersteund met videobeelden. Aan de hand van deze beelden bepalen we waar we aan gaan werken. De zwemmer zelf heeft d.m.v. 2 onderwaterspiegels directe feedback op zijn slag.

Tarieven

ENDLESS POOL TRAINING  
Zwem analyse (40 min.)€ 90,-incl. videobeelden en uitwerkte analyse
6 x zwem analyse € 425,-incl. 2x videobeelden en uitwerkte analyse
Zwemtraining (40 min.)€ 80,-Incl. videobeelden zonder uitgewerkte analyse. Alleen voor atleten die in het verleden een analyse gehad hebben.
6 x zwemtraining€ 399,-Incl. videobeelden zonder uitgewerkte analyse. Alleen voor atleten die in het verleden een analyse gehad hebben.
Vriendenbundel analyse (2 zwemmers)Beide € 10,- kortingMinimaal 1 van de atleten is nog nooit eerder geweest.
 • Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren.
 • Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren wordt de sessie in rekening gebracht.
 • Annuleren kan telefonisch(bellen, whatsapp of sms) of per e-mail.

Endless pool

Mobility training

Mobility training wordt gebruikt om de bewegingsvrijheid te vergoten. Dit doe je door de flexibiliteit, stabiliteit en kracht in je gewrichten en spieren te ontwikkelen.  

Voor wie is mobility training

Iedereen heeft baat bij mobility training. Vaak worden er specifieke doelstellingen opgesteld die behaald moeten worden met behulp van mobility training. Voorbeelden hiervan zijn:

 

 • Een betere slag maken bij het zwemmen door verbetering van mobiliteit in de romp en schouder.
 • Een loper die soepeler loopt door verbetering van mobiliteit in de enkels en heupen.
 • In het dagelijks leven kan het je helpen ter compensatie van stijfheid door een zittend beroep of juist helpen bij zwaar werk. Denk hierbij aan in staat zijn om beter uit de benen te tillen door middel van soepelere heupen en enkels.

 

 Andere specifieke doelstellingen waar mensen bij geholpen zijn door Tri-PT studio zijn onder andere:

 • Een handbalkeeper die verbetering in zijn mobiliteit zocht om zo zijn prestaties te verbeteren.
 • Beoefenaars van handstand en calisthenics training .
 • Een bergbeklimmer die last heeft gehad van zijn achilles en na verbetering van enkel en heup mobiliteit weer zijn hobby met plezier heeft kunnen voortzetten.

Kortom, de mogelijkheden om dit toe te passen kunnen niet gek genoeg zijn.

Hoe ziet deze training er uit 

Je zou het kunnen zien als een combinatie van yoga en krachttraining. In alle posities word namelijk vergroting gezocht van de zogeheten range of motion, ROM afgekort. Dit wil zeggen de bewegingsuitslag die een bepaald gewricht of spier heeft. Vervolgens word er in deze ROM kracht en stabiliteit getraind om zo sterker te worden en makkelijker te bewegen in posities specifiek aan de doelstelling.

Mobility training bij Tri-PT Studio

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen die mobility training met zich meebrengt? Neem dan direct contact op met Tri-PT Studio voor meer informatie over mobility training bij onze studio in Voorschoten.

Triathlon Coaching

6 triathlon mistakes to avoid

In 2007 deed ik voor het eerst mee aan een triatlon en raakte zo geïnfecteerd met het triatlonvirus.
Als gepassioneerd triatleet heb ik sindsdien aan veel triatlons deelgenomen en begeleid ik als IRONMAN Certified Coach triatleten van elk niveau. Of het nu gaat om een sprintafstand, een halve- of een hele Ironman, ik ben er om je te begeleiden.

 

Met Tri-PT Studio wil ik het mogelijk maken voor triatleten om alle aspecten van de triatlon onder één dak te kunnen optimaliseren. Zo beschikt de studio over een endless pool, om zwemtechniek te perfectioneren. Naast zwemtraining staat Tri-PT Studio ook voor loop- en fietstraining.

 

Persoonlijk & Online

Naast je persoonlijke begeleiding maak ik gebruik van het trainingsregistratiesysteem TrainingPeaks.
Hierin stel ik aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden je trainingschema op.
Samen houden we je voortgang bij en ik geef je daarbij persoonlijk advies. We passen bijvoorbeeld in overleg je trainingsdoelen aan, mocht dat nodig zijn.

Interesse?

Ook benieuwd tot hoever jij fysiek kunt gaan? Wil je ontdekken waar jouw sportieve grens ligt? Triatlon is de ideale sport om dat te ontdekken. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan, vragen staat vrij! Door op een INFO knop in de prijstabellen te klikken bereik je het contactformulier.

Tarief triatlon coaching

TRIATLON COACHING 
Per 4 weken€ 80,-
Per 8 weken incl. 1 zwemanalyse p/8wkn (20% korting) €190,-
Per 4 weken incl. 1 x p/wk small group strength training (11,5% korting)€120,-
Per 4 weken incl. 1 x p/wk watt cycling 80 minuten (10% korting)€115,-
Compleet triatlon pakket 
1 swim analyse per 4 weken
4 x small group training
4 x WattCycling
Complete pakket per 4 weken€240,-

Triatlon coaching is inclusief wekelijkse evaluatie van het schema aan de hand van jouw trainingsresultaten. Het schema wordt gedeeld via jouw (gratis) TrainingPeaks account.

Elk jaar worden de prijzen aangepast met de inflatiecorrectie.

Sportvasten

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch).

Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Wat is sportvasten?

Sportvasten is een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten worden de spieren zo omgebouwd dat ze veel meer energie uit vet kunnen halen. Hierdoor hoeven de suikers, waarvan een veel kleinere voorraad is, minder aangesproken te worden. Het duurvermogen wordt derhalve veel groter. Duuratleten, zoals hardlopers en wielrenners, hebben ineens een veel groter vermogen tot de aanmaak van energie, zonder dat de tank leegraakt. Explosieve sporters kunnen het voor het seizoen inzetten om de basisconditie te verhogen. Een ander voordeel is dat het herstel na sporten (en blessures) groter wordt, wat waarschijnlijk wordt veroorzaakt door de verhoging van mitochondrieën in de spieren.

Sportvasten voor jou

Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Sportvasten, dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt. Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen bij een sportvastenbegeleider. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je bereid zijn te blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

TARIEVEN

Elk jaar worden de prijzen aangepast met de inflatiecorrectie.

SPORTVASTEN  
10 Dagen€275,-3 afbouwdagen; 3 vastendagen; 4 opbouwdagen. Tijdens de kuur kan je dagelijks je cardio training doen in de studio. Dit mag ook thuis indien cardio apparaat aanwezig. (inclusief het sportvastenpakket Metabolic Switch en supplementen)
13 Weken natraject€250,-1 daagse vastenkuur ( 1 x per week) > Sla lunch of diner over en ga hiervoor in de plaats 45min. intensief sporten. De combi kracht/cardio is hier perfect voor. Ook dit kan in de studio. (inclusief 1x per week 45 minuten sporten met een schema in de studio)
10 Dagen sportvasten en 13 weken natraject€497,5010 dagen Sportvasten en 13 weken natraject (1 x p/wk 1 daagse vastenkuur)

Sportmassage

Sportmassage

Bij de term “Sportmassage” zou men kunnen denken dat deze vorm van massage enkel bestemd is voor sporters. Maar dit is zeker niet het geval, voor zowel sporters als niet-sporters is sportmassage zeer nuttig!

We bewegen vaak te veel ineens, te intensief of op een verkeerde manier. Maar ook als we juist te weinig bewegen of te veel zitten in dezelfde houding tijdens ons werk kan dit stijfheid, ophoping van afvalstoffen, blessures of spierpijn veroorzaken.

Waarom een sportmassage?

Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet. Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.

Wat zijn de voordelen van een sportmassage?

Samengevat zijn de effecten van een sportmassage:

 • Betere doorbloeding
 • Verbeterde stofwisseling
 • Afname / toename spierspanning
 • Minder stijfheid
 • Minder pijn
 • Betere gemoedstoestand
 • Verbetering in het slaappatroon

Tarieven sportmassage

Tri-PT Studio in Voorschoten verzorgt sportmassages voor triatleten, maar ook voor andere sporters. Benieuwd hoe jij kunt profiteren van een sportmassage? Neem dan vrijblijvend contact op. Hieronder staan de tarieven voor sportmassages bij Tri-PT Studio in Voorschoten.

Prijzen zijn inclusief BTW.
Elk jaar worden de prijzen aangepast met de inflatiecorrectie.

SPORTMASSAGE   
30 minuten€ 40,-deelmassage
60 minuten€ 65,-
 • Aan huis onder voorwaarden mogelijk, neem hiervoor contact op.
 • Annuleren tot 12 uur van te voren zonder kosten (corona klachten uitgezonderd)

Playball

Playball kids

Sinds enkele jaren ben ik ook werkzaam bij Maggie Bedwell, eigenaar van Playballkids.com in Nederland.

Voor meer informatie: www.playballkids.com