Xcelsior MotionLab Den Haag

Beter hardlopen met Xcelsior MotionLab

2 weken geleden was ik op uitnodiging bij het Xcelsior Motionlab om een loopanalyse te doen. Als triathleet probeer ik mezelf altijd te verbeteren maar ook als triathlon coach ben ik voortdurend op zoek naar manieren om mijn athleten verder te helpen. Ik nam deze uitnodiging dan ook graag aan.

Bij binnenkomst in Den Haag werd ik hartelijk ontvangen en kreeg een duidelijke uitleg van wat we die ochtend zouden gaan doen. Na een rondleiding door het gebouw zijn we direct doorgegaan naar het lab. We zijn begonnen met het filmen van mijn loopstijl op mijn huidige schoenen (ON Cloudflow). Aan de hand van het filmpje en de testresultaten hebben we deze loopstijl kunnen bespreken.

Hierna hebben we ook gekeken of ik een andere loopstijl heb als ik op blote voeten loop. Dit was duidelijk het geval. Vervolgens heb ik een aantal opdrachten gekregen (hogere stapfrequentie + kleinere pas; pendel; armen kort houden + pendel) en hebben we dit in de praktijk gebracht en gekeken in hoeverre mijn loopstijl hierdoor verbeterde/veranderde. Voor mij een leerzame ervaring en voldoende oefenstof om mee aan de slag te gaan. Ik ga dan ook zeker, na een aantal maanden oefenen, nog een keer terug om te zien wat de resultaten zijn.

Ik kan dan ook iedereen aanraden, of je nu een beginnende of ervaren loper bent, om een keer een analyse te laten doen bij Xcelsior Motionlab. Om jullie alvast op weg te helpen krijg je 10% korting als je de kortingscode BLOG2019 gebruikt (geldig tot 1 augustus 2019). Je kan telefonisch een afspraak maken. Neem een kijkje op het Instagram account van Xcelsior voor meer informatie over de analyses.

Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.