Verbeter je zwemvaardigheid in de endless pool - Tri-PT Studio

Verbeter je zwemvaardigheid in de endless pool - Tri-PT Studio

Endless Pool

Endless Pool Tri PT Studio

De endless pool maakt het mogelijk om zwemmen in open water te ervaren, terwijl je optimaal gecoacht kan worden. Er zijn geen keerpunten of bochten in de endless pool, waardoor optimaal aan de zwemtechniek gewerkt kan worden. Het zwembad is breder en langer dan de gemiddelde lichaamslengte, waardoor atleten alle ruimte hebben om te zwemmen.

 

Hoe werkt de endless pool?

De endless pool maakt het mogelijk om lange afstanden af te leggen in een zwembad van enkele meters lang. Hoe? Door de regelbare waterstroom van de endless pool is het mogelijk om zelf de zwemsnelheid naar eigen voorkeur aan te passen. De trainer houdt de zwemmer en nog belangrijker, de zwemtechniek, goed in de gaten. Zo kan bepaald worden waar de zwemmer techniek aan moet passen om betere resultaten te behalen.

Verbeter je zwemtechniek

Onze endless pool wordt gebruikt om de zwemtechniek of onze atleten aan te passen. De feedback van onze coaches in combinatie met videobeelden bieden de extra inzichten die nodig zijn om de  zwemslagen te verbeteren.

Voor wie is de endless pool?

Speciaal voor triatleten en zwemliefhebbers die hun techniek willen finetunen heeft Tri-PT Studio een endless pool. Niet alleen triatleten profiteren van zwemcoaching in de endless pool. Zwemmers van alle niveaus hebben baat bij deze training.

 

De trainingen zijn altijd 1 op 1 en worden ondersteund met videobeelden. Aan de hand van deze beelden bepalen we waar we aan gaan werken. De zwemmer zelf heeft d.m.v. 2 onderwaterspiegels directe feedback op zijn slag.

Tarieven

ENDLESS POOL TRAINING  
Zwem analyse (40 min.)€ 90,-incl. videobeelden en uitwerkte analyse
6 x zwem analyse € 425,-incl. 2x videobeelden en uitwerkte analyse
Zwemtraining (40 min.)€ 80,-Incl. videobeelden zonder uitgewerkte analyse. Alleen voor atleten die in het verleden een analyse gehad hebben.
6 x zwemtraining€ 399,-Incl. videobeelden zonder uitgewerkte analyse. Alleen voor atleten die in het verleden een analyse gehad hebben.
Vriendenbundel analyse (2 zwemmers)Beide € 10,- kortingMinimaal 1 van de atleten is nog nooit eerder geweest.
  • Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren.
  • Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren wordt de sessie in rekening gebracht.
  • Annuleren kan telefonisch(bellen, whatsapp of sms) of per e-mail.

Endless pool